Evenementen

Beklim de hoogste pas van Europa, rijd een cyclo sportive of mountainbike marathon. Of gewoon lekker op de racefiets en heerlijke tapas proeven!

Beleef een unieke fietsreis tijdens een van de volgende specials:

101KM La Legion MTB

Altijd al eens een stevige marathon in Andalusië willen rijden? Dat kan ieder voorjaar in Ronda. De 101km van Ronda is een zware marathon die je door de heuvels en het midden gebergte rond Ronda voert. Alles is voor je geregeld, zodat jij je 100% kunt richten op jouw uitdaging!

  Naar pagina

Beklim de Pico Veleta!

Als je graag de hoogste bergen ter wereld verkent per fiets is het Pico Veleta arrangement echt iets voor jou. Een absoluut hoogtepunt; Met zijn 3.395m is de Pico Veleta de hoogste geasfalteerde pas in Europa. Nou ja, geasfalteerd?! De laatste 2 kilometers blijven een avontuur waarop “geasfalteerd” eigenlijk niet van toepassing is. Een beklimming die je gereden moet hebben!

  Naar pagina

Startweek Februari

In een vijftal prachtige dagtochten gaan we uren op de fiets maken om de basis voor een goede conditie te leggen voor het hele jaar. Terwijl het weer in Nederland en België nog vaak guur en nat is, schijnt de zon in Andalusië al heerlijk en kan het zomers aanvoelen. Ideale fietsomstandigheden dus!

  Naar pagina

Oktober Uitdaging

Sluit met ons het seizoen in stijl af met ruim 10.000 hoogtemeters in één week. De ritten voeren je door de Serrania de Ronda en langs de prachtige witte dorpen van Andalusië. Op donderdag rijd je een echte Koninginnenrit met ruim 3.400 hoogtemeters. In de dagen daaraan voorafgaand verken je de verschillende delen van het parcours. Je fietsvakantie wordt volledig verzorgd door ons zodat jij kunt genieten van het fietsen in de zon.

  Naar pagina

Groepsreizen

Jouw wens, onze expertise! Wil je met een groep vrienden, je sportclub of werk een fietsreis naar Andalusië of de Algarve geheel op jullie wensen afstemmen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte reizen voor verschillende groepen. Je maakt gebruik van de expertise van Sunhillcycling, maar dan geheel afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden.

  Naar pagina

Meer informatie? We helpen je graag.