Racefietsen

Trek Emonda ALR

Daarbij kun je kiezen tussen een racefiets met velgrem of schijfrem, zodat je zo dicht mogelijk in de buurt bent bij het gevoel van je eigen racefiets.
Heb je andere wensen voor je racefiets? Laat dat gerust weten en we helpen je graag!

Racefiets velgremmen

We beschikken over een uitstekend onderhouden park van nieuwe racefietsen. Alle fietsen zijn Trek Emonda ALR en afgemonteerd met een 105 groep. Door zijn lichte gewicht, stijve frame en de soepel schakelende groep dé perfecte fiets voor eindeloos genieten in de bergen.

  • Trek Emonda ALR, afgemonteerd shimano-105
  • Lichtgewicht + stijf frame + soepel schakelen
  • Zadeltas (incl. bandenlichters, binnenband, gaspatroon+nippel)
  • Basic fietscomputer aanwezig (montage eigen fietscomputer mogelijk)
  • Uitstekend onderhouden: wordt iedere week technisch nagekeken + schoongemaakt

Mountainbikes

Stevens XC Alloy

Voor het mountainbiken hebben we gekozen voor de Stevens XC Alloy. Een aluminium alleskunner, die alle routes in de omgeving aankan.
Heb je andere wensen voor je mountainbike? Laat dat gerust weten en we helpen je graag!

MTB aluminium

Stevens XC Alloy

Voor het mountainbiken hebben we gekozen voor de Stevens XC Alloy. Een aluminium alleskunner, die alle routes in de omgeving aankan. Afgemonteerd met Shimano Deore XT en met een Rock Shox voorvork kun je alle uitdagingen aan. Je zoeft met de WTB wielen en Schwalbe banden soepeltjes over de stenen of het gravel, maar zeker ook door de kleine riviertjes die we tegenkomen. Deze Stevens mountainbike is een betrouwbare alleskunner die je veilig en snel door de Serrania de Ronda zal loodsen.

  • Uiteraard voorzien we de fietsen van een gevulde zadeltas met bandenlichters, binnenband en CO2-patroon.
  • Je eigen fietscomputer monteren we graag voor je.
  • Iedere week worden de fietsen technisch gecontroleerd en schoongemaakt.

Heb je andere wensen voor je mountainbike? Laat dat gerust weten en we helpen je graag!

Fietsenberging, onderhoud en bepalen van framemaat

De fietsen worden veilig bewaard in onze eigen berging en elke week na afloop van jouw fietsvakantie gronding voor je schoongemaakt. Tevens worden de fietsen elke week nagekeken op een goede werking. Is er toch een keer een klein mankement dan verhelpen we dat direct.

Bepaal de juiste maat van je fiets!

Om tijdens je fietsvakantie zo lekker mogelijk op de fiets te zitten horen we graag de maten van jouw eigen racefiets.

Dat gaat om de volgende afstanden: zadelhoogte, afstand van stuur tot zadel en de hoogte van het stuur. Daarmee kunnen we jouw huurfiets op voorhand afstellen, zodat je direct klaar bent voor vertrek.

Weet je niet precies welke maten je nodig hebt, dan helpen we je graag. Om de juiste maat van je huurfiets te bepalen hebben we je lengte nodig en je ‘binnenbeenlengte’, dat is de maat van de grond tot in je kruis. Daarmee bepalen we de framemaat van je racefiets. De precieze afstelling doen we persoonlijk bij het uitleveren van de fiets.

Eigen fiets

Wil je op je eigen racefiets of MTB gaan rijden dan kan dat uiteraard! Wij verzorgen dan het veilige transport van je fiets vanaf de luchthaven en weer terug.