De vrijheid van een rondreis per fiets

Elke dag wat nieuws

Vrijheid. Dat is het gevoel dat je ervaart als je ’s ochtends op je fiets stapt en begint aan opnieuw een fantastische rit door Andalusië. Onderweg geniet je van de diversiteit aan landschappen en je drinkt koffie in de zon. Aan het eind van de dag rijd je een prachtig wit stadje binnen en jouw bagage staat klaar in het hotel van vandaag. Je dineert ’s avonds in een sfeervol restaurant en lachend haal je herinneringen op aan de tocht van vandaag. Straks slapen en morgen een nieuwe rit met nieuwe landschappen.

Rondreis voor iedereen

Sunhill Cycling heeft twee schitterende rondreizen samengesteld. De route langs Arcos de la Frontera is de meest toegankelijke rondrit. De route naar Granada vormt een serieuze uitdaging door het grotendeels bergachtige landschap waar de route je langs voert.

Rondreis Granada

De rondreis naar Granada is bergachtig, we gaan namelijk naar de Sierra Nevada. Met zes verschillende ritten tussen de 70 en 120 kilometer en flink wat hoogtemeters is het een uitdagende week. Deze rondreis is voor de goed getrainde wielerliefhebbers, de doortrappers, de bikkels. Altijd al eens een fietsvakantie willen combineren met een bezoek aan het fantastische Granada? Dan is dit je kans!

  Naar pagina

Groepsreizen

Groepsreis Op Maat (vanaf 8 personen)

Jouw wens, onze expertise!

Wil je met een groep vrienden, je sportclub of werk een fietsreis naar Andalusië of de Algarve geheel op jullie wensen afstemmen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte reizen voor verschillende groepen. Je maakt gebruik van de expertise van Sunhillcycling, maar dan geheel afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden.

Fietsen met jouw eigen groep

Met Andalusië en de Algarve bieden we een ideale basis voor een trainingsreis voor jouw fietsclub, of uitdagende fietsvakantie voor jou en je vrienden. Er zijn schitterende routes, je moet ze wel weten te vinden. Belangrijk is ook dat ze zijn afgestemd op het niveau en de wensen van jouw groep.

  Groepsreizen

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in