Geniet van het prachtige landschap terwijl wij alles voor je verzorgen

Hotel, diner en ontbijt, fiets en bagagevervoer.

Andalusië is een prachtige regio in het zuiden van Spanje met een indrukwekkend landschap en heerlijk klimaat: de ideale plek voor een uitdagende fietsvakantie. Geniet van het prachtige landschap terwijl wij alles voor je verzorgen. Hotel, diner en ontbijt, fiets en bagagevervoer.

Er zijn twee mogelijkheden; naar het zuidwesten (Arcos de la Frontera) of naar het noordoosten (Granada). Naar het zuidwesten is relatief licht voor matig tot redelijk getrainde fietsers mogelijk. De rondreis via Granada vergt een goede conditie omdat er enkele dagen stevig door de bergen geklommen moet worden. Beide reizen starten en eindigen in Ronda. Ook de transfers van en naar het vliegveld worden door ons geregeld en zijn inbegrepen.

Rondreis Arcos de la Frontera

In de bergen van de provincie Cádiz vind je het prachtige witte dorpje Arcos de la Frontera. Een bewogen geschiedenis, pure schoonheid en een zichtbare erfenis uit de Middeleeuwen trekken er elk jaar tal van bezoekers. De rondreis Arcos de la Frontera gaat richting het zuidwesten van Andalusië. De route start en eindigt in Ronda.

  Naar pagina

Rondreis Granada

De rondreis naar Granada is bergachtig, we gaan namelijk naar de Sierra Nevada. Met zes verschillende ritten tussen de 70 en 120 kilometer en flink wat hoogtemeters is het een uitdagende week. Deze rondreis is voor de goed getrainde wielerliefhebbers, de doortrappers, de bikkels. Altijd al eens een fietsvakantie willen combineren met een bezoek aan het fantastische Granada? Dan is dit je kans!

  Naar pagina

Groepsreizen

Groepsreis Op Maat (vanaf 8 personen)

Jouw wens, onze expertise!

Wil je met een groep vrienden, je sportclub of werk een fietsreis naar Andalusië of de Algarve geheel op jullie wensen afstemmen? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte reizen voor verschillende groepen. Je maakt gebruik van de expertise van Sunhillcycling, maar dan geheel afgestemd op jullie wensen en mogelijkheden.

Fietsen met jouw eigen groep

Met Andalusië en de Algarve bieden we een ideale basis voor een trainingsreis voor jouw fietsclub, of uitdagende fietsvakantie voor jou en je vrienden. Er zijn schitterende routes, je moet ze wel weten te vinden. Belangrijk is ook dat ze zijn afgestemd op het niveau en de wensen van jouw groep.

  Groepsreizen

Meer weten?

Vul hieronder je gegevens in